Kılıçdaroğlu'ndan son dakika kurultay açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti içi muhalefetin "Kurultay için gerekli imzayı topladık" açıklamasına yanıt verdi. "Genel Merkez yerinde duruyor" diyen Kılıçdaroğlu, imzaların kendilerine verilmesini istedi. Bu arada CHP il başkanları da yarın Ankara'da kurultay tartışmalarına ilişkin ortak basın açıklaması yapacak.

Abone ol

CHP'deki olağanüstü kurultay tartışmalarında genel merkez ile parti içi muhalefet arasında karşılıklı söz düellosu devam ediyor.

"Kurultay için gerekli imzayı aştık" diyen parti içi muhalefete Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yanıt verdi.

Bu arada bir hamle de il başkanlarından geldi. 16 Temmuz Perşembe günü CHP İl başkanları Ankara'da toplanarak saat 11'de ortak basın açıklaması yapacak.

İl başkanlarının bu kararına parti içi muhalefetten tepki geldi. Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, bunun demokratik bir sürecin engellenmesi girişimi olduğunu savundu.

Usluer, kurultay sürecini telefonla bağlandığı Ulusal Kanal'da canlı yayınında da değerlendirirdi.

Usluer, Kılıçdaroğlu'nun "İmzaları getirsinler" sözlerine de yanıt verdi. İmza toplama işleminin son günü olan 30 Ağustos'a kadar bekleyeceklerini söyledi.

ulusal.com.tr

Meral Akşener'in açıklamasının ardından İyi Parti'de flaş karar Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her an her şey olabilir Gündem Adnan Oktar'ın evinden cephanelik çıktı Gündem Öz amcası tarafından tacize uğrayan Bahar Doğrul çektiği videoyla Cumhurbaşkanına seslendi Gündem