Alanya Belediye Tiyatrosu sezona Adana'da merhaba diyecek

Alanya Belediye Tiyatrosu sezona "Orhan Veli ile Git Gidebildiğin Yere" oyun ile Adana'da başlayacak. Topluluk Alanya'daki sezon açılışını ise 4-5 Kasım tarihlerinde "Bu Ne Vasiyet" oyunuyla yapacak.

Abone ol

Alanya Belediye Tiyatrosu sezona Adana'da merhaba diyecek. Topluluk Adana'da geçen yıl büyük alkış alan oyunlarından 'Orhan Veli'yle Git Gidebildiğin Yere'yi sergileyecek.

4 Kasım'da perdelerini açacak alan tiyatro topluluğu yeni sezon öncesi 3'üncü Adana Şehir Tiyatroları Buluşması'nda sahne alacak.

Geçen sezonun ayakta alkışlanan oyunu, bu yıl 16'ncı Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri'nde 'Yılın Erkek Oyuncusu', 'Yılın Kadın Oyuncusu' ve 'Yılın Yazarı' ödüllerini aldı.

Alanya'daki sezon açılışı ise 4-5 Kasım tarihlerinde "Bu Ne Vasiyet" oyunuyla yapılacak. Ayrıca "Bu Ne Vasiyet" oyunu da 24 Ekim'de Adana'da sahnelenecek.

ulusalkanal.com.tr

Rüçhan Keçeci hurda malzemeleri birer sanat eserine dönüştüyor Kültür Sanat Uluslararası Alanya Caz Günleri, solist Ece Göksu konseriyle başladı Kültür Sanat Van Gogh’un tabloları mafyadan çıktı Kültür Sanat Ünlü oyuncunun acı günü Kültür Sanat