Sağlıkçılar dans ederek moral depoladı

Sağlık çalışanları bu süreçte en büyük yükü omuzluyor. Biz de onlara evlerimizde kalarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Malatya'da bir hastanede çalışan sağlıkçılar, dans ederek moral buldu. İşte o gülümseten görüntüler....

Abone ol

Görüntüler, Malatya’da özel bir hastanede kaydedildi. Bir araya gelen sağlık çalışanları kendilerine moral olsun diye dans etti. Bu görüntüler binlerce beğeni aldı.

Sağlık çalışanları, Kovid-19 salgıyla mücadele ederken morallerini yüksek tutmaya çalışıyor.

Özel bir hastanede çalışan sağlıkçılar, koşturmaca arasında buldukları küçük fırsatı değerlendirdi. Özel kıyafetli ve maskeli sağlık çalışanları hastane koridorunda müzik eşliğinde dans etti.

Sağlık çalışanlarının klibi, hastanede görevli Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Zercan Kalı'nın sosyal medya hesabından yayınlandı.

Yapılan paylaşımda "Bu da bizim hastanemizin halleri, bu zor günler bitecek elbet. Moralimizi yüksek tutalım, tedbirlere uyalım” İfadeleri kullanıldı.

ulusal.com.tr

Sağlık için fabrika dönüştürüldü Sağlık Öykü Arin başka hayatlara da umut olmaya devam ediyor Sağlık YÖK Başkanı Saraç: Üniversite öğrencilerine eğitimde eş zamanlı farklı seçenekler sunuyoruz Sağlık Prof. Dr. Seyit Mehmet Kayacan hayatını kaybetti Sağlık