5 milyon ev daha aydınlansın! Yapı Kayıt mağdurlarından kampanyaya destek

Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'ın ''5 milyon ev daha aydınlansın'' diyerek başlattığı atılım kampanyasına yapı kayıt mağdurlarından da destek geldi. Türkiye’nin dört bir yanındaki Yapı Kayıt mağdurları, mücadelelerinin sesi Ulusal Kanal’ın atılım kampanyasına katkıda bulundu.

Abone ol

Kimi doğup büyüdüğü kimi doyup memleket bildiği toprağa, kimisi de atasından kalma arazisine ev yaptı. Varını yoğunu ortaya koyup, tapulu arazilerine kurdukları yuvaları yıkılma tehdidiyle karşı karşıya kaldı. Onlar yapı kayıtmağdurları. “Atılım kampanyasında bizde varız” dediler.

Türk Milletinin büyük imecesi ile kurulan Ulusal Kanal, yine o büyük milletin yüce gönüllülüğü ile büyüyor. Türkiye'nin Milli Kanalı Ulusal Kanal'ın ''5 milyon ev daha aydınlansın'' diyerek başlattığı atılım kampanyasına yapı kayıt mağdurlarından da destek geldi.

Türkiye’nin dört bir yanındaki yapı kayıt mağdurları, mücadelelerinin sesi Ulusal Kanal’ın atılım kampanyasına katkıda bulundu.

Ulusal Kanal'ın yeni programı Bi Ondan Bi Bundan medyada geniş yer buldu Medya 11 Şubat 2021 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya 5 milyon ev daha aydınlansın: Ulusal Kanal emekçileri de kampanyaya destek verdi Medya 10 Şubat Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya