Türkiye'nin birçok yerinde yurttaşlar elinde Türk bayrakları ile teröre karşı yürüdü

Türkiye'nin bir çok yerinde yurttaşlar Türk bayraklarıyla teröre tepki için yürüyüş düzenledi. Şehitler için yürüyen vatandaşlar artık PKK terör örgütünün bitirilmesini istedi.

Abone ol

Türkiye'nin birçok noktasında şehitler için yürüyüşler yapıldı. Eline bayrağını alan yurttaş sokağa çıktı, şehitler için slogan attı.

Eskişehir Odunpazarı Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü. Grup sık sık "Kahrolsun PKK" sloganları attı.

Gaziantep'te vatandaşlar, otomobilleriyle şehir merkezinde tur atarak teröre tepki gösterdi. Grup bayraklarla donattıkları 30 araçla şehir turu attı.

Yüzlerce yurttaş Bursa'da, Fomara Meydanı'nda toplandı. Şehitler için sloganlar atıldı.

Aydın'da ise teröre lanet yürüyüşünü gerçekleştiren gruptan bir kişi, Tugay Komutanlığı girişinde askerlere Türk Bayrağı verdi. Asker ise, bayrağı 3 kez öpüp alnına koyduktan sonra açarak gruba gösterdi. Tugay Komutanlığı önünde saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyan kalabalık daha sonra yeniden Delikliçınar Meydanı'na yürüyüşe geçti.

Kahramanmaraş'ta yürüyüş yapan yurttaşlar, yürüyüşün sonunda Şelale Park önünde İstiklal Marşı ve şehitler için Fatiha okudu.

Erzurum'da yüzlerce kişi Türk Bayrakları ile Ataürk Heykeli önünde toplandı. Topluluk sık sık "Bayrağa uzanan eller kırılsın" ve "Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir" sloganları attı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan terör protestosu ise kavagalı bitti. Terör olaylarını protesto eden ve HDP ilçe binasına Türk bayrağı asan grupla, karşıt görüşlü grup arasında taşlı ve sopalı kavga çıktı. Olaylarda 1 polis ve 14 gösterici yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

Patriotların geri çekilmesinde ne etkili oldu? Gündem Bahçeli'den beklenen açıklama geldi Gündem İstanbul'da köpekbalığı saldırısı Gündem Patriotlar geri çekiliyor Gündem