"Seneye şampiyon olacağız"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, sarı-kırmızılı takımda kalacağını ve gelecek sezon şampiyon olacaklarını söyledi. İtalyan teknik adam buna karşın elindeki kadronun şampiyonluk için yeterli olmadığını belirtti.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, gelecek sezon şampiyonu olacaklarını iddia etti.

Fanatik Gazetesi'ne bir röportaj veren İtalyan teknik adam 2 yıllık daha sözleşmesi daha olduğunu ve gelecek sezon da Galatasaray’ın başında yer alacağını söyledi.

Türkiye'deki ilk döneminde adaptasyon sorunu yaşadığını belirten Mancini, "Başkan Ünal Aysal, Lutfi Arıboğan ve Bülent Tulun ile bir araya geldiğimde temel hedefimizin Şampiyonlar Ligi olduğu konusunda fikir birliğine vardık. Bu hedefi şu an başardık. Türkiye Kupası’nı kazanmak da önemli hedeflerimizden biriydi. Bu tempoda bazen enerjimizi koruyamamamız çok doğaldı. Böyle baktığınızda hedeflerimize ulaştık diyebiliriz" diye konuştu.

Galatasaray’ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Gelecek sezon hepimizin olmazsa olmazı şampiyonluktur. Gelecek sezona birlikte başladığımızda şampiyon olacağımızdan eminim" dedi.

Mancini buna karşın şampiyonluk için takviye istedi. Takımının yeterli olmadığını belirten Mancini, "Sneijder, Melo, Selçuk gibi isimlerin yokluğunda sıkıntı çekiyoruz. Yedeklerimizin as kadromuz kadar kaliteli isimlerden oluşması gerek. Genç oyuncularımızın çok çalışmaları ve gelişmeleri lazım. Belki de başka takımlara kiralanıp orada forma şansı bulup geri dönmeleri gerekiyor" dedi.

Mancini Fenerbahçe'nin sezonun son maçında yaptığı "Kağıt göndermesini de yorumladı. Mancini, "Onlar bununla mutlularsa ben de onlar adına mutlu olurum. Önemli olan ligde bir takımın şampiyonluğu hak edip etmediğidir. Bence onlar da şampiyonluğu hak etmişlerdi. Onları tebrik etmiştim zaten" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Devlet başkanı futbolcu oldu! Spor Yeni Patron Luis Enrique! Spor Azarenka'dan kötü haber! Spor Şen Ailesi'ne başsağlığı Spor