Sabahattin Önkibar, FETÖ’nün Kılıçdaroğlu’nu tehdit ettiğini yazdı

Aydınlık gazetesinin usta yazarlarından Sabahattin Önkibar, FETÖ'nün Yenikapı mitingi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit ettiğini yazdı.

Abone ol

Aydınlık gazetesinin usta yazarlarından Sabahattin Önkibar, FETÖ'nün Yenikapı mitingi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit ettiğini yazdı.

Önkibar'ın yazısı şu şekilde:

Kemal Kılıçdaroğlu bu aralar adeta FETÖ avukatı. Varsa yoksa cadı avı söylemi ve mağduriyet edebiyatı! İyi de Kemal bey 15 Temmuz’da bir şey olmadı mı? Uçaklar ve tanklar ölüm kusmadı mı, 242 kişi ölmedi mi? Aynı şekilde FETÖ denen casus örgüt devletin kurumlarını ele geçirmedi mi? Öyle ise niçin bunları pas geçmeye başlayıp sürekli FETÖ için ağıt yakıyorsun? Kılıçdaroğlu’ndaki bu hal ile alakalı olarak dinlediğim şudur: CHP lideri meğer Yenikapı’daki mitinge katılınca FETÖ tarafından tehdit edilmiş. Bizim safımızda olmaz ve bizi savunmazsan aramızdaki ilişkileri afişe ederiz denmiş! Hangi ilişkiler mi? Mesela Kılıçdaroğlu’nun ABD gezisinde yaşananlar! Mesela MİT Tırları olayı. Mesela Baykal’ın kaseti Erdoğan tarafından izlenirken gösteren görüntünün Kılıçdaroğlu’na servis anının kayda alınması ve benzeri diğer servisler. Ne yani Tayyip Erdoğan’a böcek koyup kayda alanlar, Kılıçdaroğlu’nu boş mu geçecekti?

ulusalkanal.com.tr

Trafik Elektronik Denetleme Sistemi, İstanbul’a da kuruluyor Gündem Ankara'da 10 Ekim'de her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü yasaklandı Gündem ABD'den Başika açıklaması Gündem Yüz binlerce kişiyi etkileyecek 5 sınav soruşturması yolda Gündem