Şehidin cenaze töreninde "Kahrolsun PKK" sloganları atıldı

Hakkari'de şehit olan Şanlıurfalı Uzman Çavuş İbrahim Taş Türk bayraklarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Vatandaşlar törende "Kahrolsun PKK" sloganları attı. Jandarma Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken ise memleketi Konya'da binlerce kişinin katıldığı törenle defnedildi. Yasin Gencer'in naaşı ailesinin isteği üzerine yarın Konya'da toprağa verilecek.

Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde şehit olan mehmetçikler son yolculuklarına uğurlandı.

Şehitler için önce Van'da askeri tören düzenlendi.

3 askerden bir olan Şanlıurfalı Uzman Çavuş İbrahim Taş için 10 binden fazla yurttaş cenazeye katıldı. Sloganlarda PKK hedefteydi.

Jandarma törenin yapılacağı alanda yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda jandarma köpekleri bomba aradı. Tören alanındaki kürsü, ses sisteminin yanı sıra alandaki araçlar ve etraf didik didik arandı.

2 çocuk babası olan İbrahim Taş, göz yaşlarıyla değil Türk bayraklarıyla uğurlandı.

4 yıldır görev yapan uzman çavuş, Harran ilçesi İmambakır Mahallesi'nde toprağa verildi.

Saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Dursun Taştiken ise memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin naaşı uçaktan indirilerek askeri helikopterle baba ocağı Doğanhisar ilçesine bağlı Deştiğin Mahallesi’ne götürüldü.

Taştiken ailesini mahalle halkı yanlız bırakmadı. 27 yaşında ve evli olan şehit, cenaze namazının ardından Deştiğin Mahallesi’nde toprağa verildi.

4 yıllık piyade uzman çavuş Yasin Gencer ise ailesinin isteği üzerine yarın memleketi Tokat'ta defnedilecek.

ulusalkanal.com.tr

Ulusal Kanal çok önemli iki rapora ulaştı: İşte PKK'nın Yüksekova'da sözde özerklik planı Gündem Davutoğlu’nun çağrısına CHP ve MHP sıcak bakmıyor! İşte detaylar... Gündem Demirtaş, ABD’nin Kürtlere bakışını anlattı Gündem Pentagon: Türkiye, IŞİD’e karşı taahhüt etti Gündem