Teröristler kaçarken silahlarını bırakmış

Irak'ın kuzeyinden üs bölgesine sızmak isteyen PKK'lılar saldırı yapamadan kaçtı. Teröristlerin kaçarken silah ve malzemelerini de bıraktığı öğrenildi

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) operasyonlarına karşılık Irak'ın kuzeyindeki üs bölgelerine sızma girişiminde bulunan teröristlerin silahlarını ve malzemelerini bırakıp kaçtıkları belirlendi.

Sızma girişimi başarısız olan teröristler çareyi kaçmakta buldu.

TSK'nın düzenlediği operasyonlar sayesinde PKK'lıların Irak'ın kuzeyinden üs bölgelerine sızma gayretleri boşa çıkartıldı.

Bölgede yürütülen operasyonlardan kaçan teröristlerin, silahlarını ve malzemelerini bırakıp kaçtıkları tespit edildi.

Aramada 2 kalaşnikof, 7 dolu şarjör, 2 hücum yeleği, biri konserve kutusuna sarılarak güçlendirilmiş 3 el bombası ve kamera bataryası ele geçirildi.

Yurt içindeki operasyonlar da devam ediyor. Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerine bağlı 15 köy ve bağlı 22 mezrada, sokağa çıkma yasağı ele geçirildi. Operasyonlarda PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi ve sığınakların imha edilmesini amaçlanıyor.

Diyarbakır'da 15 köyde sokağa çıkma yasağı Gündem Dün sevinç manşetleri atanlar bugün suskun Gündem NATO'nun Karadeniz tuzağı Gündem Kafkas Seddinden 100 yıl sonra Akdeniz ve Karadeniz Seddi: 'İkisini de kırmak zorundayız' Gündem