'Vatana ihanet suçu işlediler'

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Süleyman Şah Türbesi’nin boşaltılmasının ABD ve İsrail işbirliği ile yapıldığını ileri sürdü. Asıl amacın ise Akdeniz’e inecek bir Kürt devleti projesi olduğunu söyledi. Vural, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Genelkurmay Başkanı'na çok sözlerle sert yüklendi.

Abone ol

Süleyman Şah Türbesi’nin tahliyesiyle ilgili tartışma sürüyor. MHP grup Başkanvekili Oktay Vural tahliye işleminin ABD ve İsrail projesi olduğunu iddia etti.

Vural, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Süleyman Şah Türbesiyle ilgili olarak daha önce yaptıkları konuşmayı dinletti.

TRT’de yayınlanan diriliş isimli bir dizide Türbenin boşaltılacağının daha önce haber verildiği de iddialar arasında. Vural kanıt olarak da diziden bir kesiti gösterdi.

Oktay Vural, vatan toprağını terk etmenin vatana ihanet suçu olduğunu belirterek, Erdoğan, Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanın bu suçu işlediğini söyledi. Oktay Vural İstanbul Terörle Mücadele Şube eski müdürü Yurt Atayün’ün MHP’den aday adaylığı ile ilgili olarak "bize intikal etmiş bir bilgi yok" demekle yetindi.

Vatan Partisi Lideri Perinçek, emekli astsubaylar ve aileleriyle biraraya geldi Gündem Abdullah Gül'den Şah Fırat yorumu Gündem Bakanlık'tan büyük skandal! Gündem CHP'den Genelkurmay Başkanı Özel'e sert yanıt! Gündem