Beştepe’de yoğun trafik

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ankara’daki terör saldırısından sonra Beştepe Sarayı'nda 4 kritik görüşme yaptı. Erdoğan sırasıyla İçişleri Bakanı Selami Altınok, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Görüşmelerin gündemi Ankara’daki terör saldırısıydı. Erdoğan ayrıca Genelkurmay Başkanı Akar’la Rusya ile yaşanan “hava ihlali krizini” masaya yatırdı.

Abone ol

Ankara’daki terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Beştepe Sarayı’nda 4 önemli görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin gündeminde Ankara’daki terör saldırısı vardı.

Erdoğan ilk görüşmesini İçişleri Bakanı Selami Altınok’la yaptı. Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz'in de bulunduğu kabul, 1 saat 45 dakika sürdü.

Erdoğan saat 12’de ise MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.1 saat 30 dakika süren görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar ile bir araya geldi. 1 saat süren görüşmede terör saldırıları dışında Rusya ile yaşanan “hava ihlali krizi” masaya yatırıldı.

Bu önemli görüşmelerin ardından Erdoğan saat 15’te de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Devlet Günü görüşmeleri teamüller gereği Perşembe günü yapılıyor. Ancak Türkiye’nin gündemindeki olağanüstü durum devletin zirvesindeki görüşmeleri bugüne almıştı.

ulusalkanal.com.tr

Güney Dinç'e son görev Gündem Gergin bekleyiş sürüyor Gündem Usta sanatçı Levent Kırca için Ulusal Kanal'da anma düzenlendi Gündem İslam İleri tahliye oldu Gündem