"Beşiktaş papağan gibi penaltıları hatırlattı"

İngiliz gazeteleri bugünkü manşet haberlerinde Liverpool ile dalga geçerek, Dejan Lovren'in penaltı kaçırmasını "Havada Aşk" şarkısı sözleriyle "Lov is in the air" manşetiyle verdi

Abone ol

"Lov is in the air.." manşetini atan Daily Star, Lovren'in penaltıyı kaçırdıktan sonra üzüntü içindeki fotoğrafını yayınlarken Liverpool'un İstanbul'da aynı statta 2005 yılındaki 3 gol gerideyken Milan'ı yenip Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını aldıktan sonra Beşiktaş karşısında ikinci bir mucizeyi gerçekleştiremediğini vurguladı.

2005 yılında 3 gol gerideyken İstanbul'da aynı statta Milan'ı yenip Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Liverpool için The Sun , Beşiktaş'ın Kırmızıları yenmesini "Beşiktaş Papağan gibi" manşetiyle duyurdu.

"Beşiktas Papağan gibi" manşetini atan The Sun, "Biz daha önce İstanbul'da penaltı atışında bulunmadık mı? Ama bu kez hatırlanacak bir gece olmadı. Sokaklarda sabaha kadar dans edecek ihtişam yaşanmadı" diyerek Beşiktaş'ın papağan gıbı Milan maçını Avrupa'da penaltı atışlarında hiç kaybetmeyen Liverpool'a hatırlatma yaptığını yazdı.

Daily Mail, Liverpool ve Tottenham'ın elenmelerini "Avrupa Zırvası" manşetiyle verdi. "10 yıl sonra Liverpool'un penaltılarla yıkılmasıyla İstanbul'un bu kez yürek ağrısı" sahnesine dönüştüğünü yazan Daily Mirror, "Miğde Bulandırıcı" manşetini attı.

The Times "Nakavtlar Premier Ligin acısını artırdı" başlığnı kullanırken, Metro gazetesi de Dejan Lovren'e şöyle takıldı: "Kaçırmak Rodgers'in Lovren ilişkisinin sonu değil". Metro'nun haberinde ayrıca Brendan Rodgers'ın Dejan Lovren'in penaltı atmada cesur olduğu ve ısrar ettiği belirtildi.

Faruk ZABCI

DHA

Trabzonspor'un Şubat kabusu! Spor "Rehavete kapılmamalıyız" Spor 15'lik Berfu'dan bir ilk Spor Beşiktaş'ın rakibi belli oldu! Spor