'Uçak Amerika adına düşürüldü'

Hatay, top, mermi ve çatışma seslerini arasında seçime hazırlanıyor. Suriye'nin komşusu Hatay'da İşçi Partisi'nin Samandağ ve Defne adayları açık hava tolantısı düzenledi. Seçim çalışmalarına katılan İşçi Partisi yöneticisi Mehmet Bedir Gültekin bölgedeki gelişmeleri değerlendirdi. Gültekin, "biz düşürülen uçağın yanındayız, uçak Amerika adına düşürüldü" dedi.

Abone ol

Suriye'nin sınır komşusu Hatay, top ve mermi seslerinin arasında seçime giriyor. Teröristlerin kapıya dayandığı ve Suriye uçağının düşürüldüğü sınırda tansiyon yüksek. İşçi Partisi Türkiye'nin gündemini belirleyen Hatay'ın Samandağ ve Defne ilçelerinde binlerce kişiyle seçim toplantıları düzenledi.

İşçi Partisi'nin Defne belediye başkan adayı Doktor Cafer Özenir, 5 yıl belediye başkanlığı yaptığı Çekmece'de halkla bir araya geldi.

Yaklaşık bin yurttaşın katıldığı mahalle toplantısına İşçi Partisi yöneticileri de katıldı. Toplantının gündeminde düşürülen Suriye uçağı vardı. İşçi Partsi yöneticisi Mehmet Bedri Gültekin, Suriye'nin birliğinden yana olduklarını vurguladı.

Gültekin, siyasi parti liderlerinin yaptığı açıklamalara değindi.

Defne adayı Doktor Cafer Özenir, Çekmece Belediyesi'nde kazandığı 5 yıllık tecrübesini Defne'ye harcamak için yola çıktığını söyledi.

Etkinliğe kadınların ve gençlerin katılımı yüksekti. Çok sayıda yurttaş toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldı. Toplantı sanatçı Fevzi Kurtuluş'un verdiği konserle sona erdi.

Hatay'ın ilçeleri oldukça hareketli. Gezilmedik ilçe mahalle bırakmayan Samandağ adayı Selim Kamacı bu kez Atatürk Mahallesi'ndeydi.

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Mercan, düşürülen Suriye uçağına değindi.

ulusalkanal.com.tr

Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı'ndan çarpıcı açıklama Gündem Bakın Erdoğan bu sefer CHP'yi neyle suçladı Gündem Bahçeli Adana turunda Gündem Apo'yu sorgulayan komutan: Böldürmeyeceğiz Gündem