Bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek

Sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek.

Abone ol

Sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film vizyona girecek.

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği; "Hürkuş: Göklerdeki Kahraman" izleyici ile buluşacak. Senaryosunu Savaş Korkmaz'ın kaleme aldığı film; Türk havacılık tarihinin önemli isimlerinden Vecihi Hürkuş'un hikayesini ele alıyor.

Türkiye'nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi Vecihi Hürkuş'un hayatının ilk kez beyaz perdeye taşınacağı filmde; 1912 yılında, Vecihi 16 yaşındayken başlayan uçma sevdasına adanmış hayat hikayesi, günümüzde geçen bir öyküyle birlikte ilerliyor.

Tayfun Pirselimoğlu'nun senaryosu ve yönetmenliğini üstlendiği "Yol Kenarı"; bir kıyı kasabasında çözümlenemeyen ölümler ve gizemli doğa olaylarının burada yaşayan insanların üzerinde bıraktığı etkiyi konu alıyor.

Hasan Gökalp'in yazıp yönettiği; Beyza Metin, Gamze Kırlı, Selim Aygün, Caner Çeleksiz ve Kübra Kılınçkaya gibi isimlerin rol aldığı "Kafir"; genç bir kızın gördüğü kabuslar sonucu yaşadıklarına odaklanıyor.

Sinan Bengier, Tuğba Özay, Yüksel Ünal, Gazi Şeker ve Süreyya Kilimci'nin oynadığı "Azraille Dans" adlı filminin yönetmenliğini Sinan Uzun yaptı. Komedi türündeki film; küçük bir Ege kasabasında yaşayan ve hayatını hırsızlık yaparak sürdüren bir adamın hikayesini anlatıyor.

Bedran Güzel'in yönettiği, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un başrollerini paylaştığı "Yol Arkadaşım" ikinci kez vizyona girecek.

Lawrence Kasdan ile oğlu Jon Kasdan'ın senaryosuna imza attığı "Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi", genç Han Solo'nun tehlikeli yeraltı suç dünyasındaki maceraları sırasında uzun süre yoldaşı olacak olan Chewbacca ve Lando Calrissian gibi Star Wars evreninin sevilen karakterleriyle yolunun kesişmesini izleyeceğiz.

Haftanın animasyon filmi "Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya"; Tinker Bell'ın Kaptan Kanca'nın eline düşen Peter Pan ve arkadaşlarını kurtarmaya çalışmasını ele alıyor.

Bayburt'ta arkeolojik alan tespit edildi Kültür Sanat Shakira Türkiye'ye geliyor Kültür Sanat Sanatçı Gökhan Kırdar'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama Kültür Sanat Binlerce yıllık tarih bu müzede Kültür Sanat