Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Cengiz'den destek çağrısı

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Cengiz bugün Halil Nebiler'in sunduğu Televizyon Gazetesi programına konuk oldu.

Abone ol

Halil Nebiler'in koronavirüs önlemleri nedeniyle evden sunduğu programda kanal ortamının ne kadar özlendiği konuşuldu.

Çağdaş Cengiz, Ulusal Kanal'ın önemini, "Ulusal Kanal dışındaki bütün kanallar izleyicisini yaya bıraktı. Yalanlar üretip ardından itiraf etmek zorunda kaldılar. Çünkü hayata nesnel bakmıyorlar. Kalıpları var. Ulusal Kanal doğru gördüğü ne varsa onu dile getimekten çekinmeyen bir kadroya sahip. Pusulamız hiçbir dönem şaşmaz. Bu nedenle Ulusal Kanal'a destek olun. Yaptığımız tüm işler Atatürk devrimlerini tamamlamak için. Türk milleti Ulusal Kanal'ı, Ulusal Kanal da Türk milletini yalnız bırakmayacak" sözleri ile dile getirdi.

Ulusal Kanal Gönüllüleri sayesinde kanalın önüne çıkan tüm zorlukların aşıldığını belirten Cengiz ile Nebiler, kimsenin mağdur olmaması ve tarafsız, özgür haberciliğin devamı için herkesi Ulusal Kanal Gönüllüsü olmaya davet etti.

Siz de bir telefon ile Ulusal Kanal Gönüllüsü olabilirsiniz.

ULUSAL KANAL DAYANIŞMA ÇAĞRISI : 0212 245 81 81

Bugün 21 Nisan Salı 2020 Show yayın akışı... Show ekranlarında bu akşam ne olacak? Dehşetin Dişleri saat kaçta yayınlanacak? Güldür Güldür Show yeni bölüm mü? Medya Bugün Kanal D yayın akışı... 21 Nisan Salı 2020 Kanal D'de ne var? Bu akşam Kanal D'de ne izlenir? Hekimoğlu yeni bölüm mü? Medya Bugün ATV yayın akışı... 21 Nisan Salı 2020 ATV'de ne var? Bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm mü? Medya Günlük TRT 1 yayın akışı... 21 Nisan Salı 2020 günü TRT1'de ne var? Bu akşam Tutunamayanlar var mı? Medya