Sultanlar finale doğru

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası grup elemelerindeki son maçında Belarus'u 3-0 yendi.

Abone ol

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası 2'nci tur elemeleri İzmir’de oynanan maçlarla sona erdi.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası 2'nci tur elemeleri İzmir’de oynanan maçlarla sona erdi.

Elemelerdeki son maçında Belarus’la mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 25-22, 25-13 ve 25-14’lük setlerle 3-0 kazanarak elemelerde oynadığı altı maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Millilerimiz, Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye iyi bir giriş yaptı. İlk teknik molada 8-5 önde olan Milli Takımımız, ikinci teknik molada da 16-12 üstündü. Son bölümdeki iyi oyunuyla üstünlüğünü kaybetmeyen Millilerimiz, 25-22 ile 1-0 öne geçti.

Filenin sultanları ikinci sete iyi oyununu devam ettirerek girdi. File üzerindeki etkili performansıyla setin hemen başında farkı açmayı başaran Milliler, ilk teknik molaya 8-3 üstün girdi. Belarus savunmasını zorlayan servislerle 15-5’i yakalayan filenin sultanları, teknik molaya da üstün girdi. Mola dönüşünde de rakibine kolay sayı vermeyen milliler, 25-13’le durumu 2-0 yaptı.

Millilerimiz üçüncü seti de kontrol eden taraf oldu. Hem hücumda hem de savunmada rakibinden daha iyi bir performans gösteren Millilerimiz, seyircisinin desteğiyle seti 25-14, maçı da 3-0 galip tamamlayarak puanını 18’e yükseltti ve grubunu lider tamamladı.

Potada dev final serisi başlıyor Spor Galatasaray Lisesi'nde pilav günü yapıldı Spor Bursaspor 51 yaşında Spor Sharapova tur biletini kaptı! Spor