Yardım seferberliği hızla büyüyor

Kovid-19'a karşı başlatılan yardım seferberliği hızla büyüyor. Herkes birbirine yardım eli uzatıyor. Kastamonu'da polis kapı kapı dolaşıp çocuklara kitap hediye etti. Dışarı çıkamayan çocukların ise doğum günleri kutlandı.

Abone ol

Kiminin tarlası sulandı kimine doğum günü sürprizi yapıldı.Herkes bir şekilde birbirinin eksiğini kapattı.

Adana'da, koronavirüs önlemleri kapsamında evinden çıkamayan ve kronik rahatsızlığı bulunan çiftçinin tarlasını Devlet Su İşleri ekipleri suladı.

28 dekarlık patates tarlasında, yağmurlama sulama yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, lösemi hastalarına moral etkinliği düzenledi. Bu kapsamda 9 yaşındaki çocuğun doğum günü kutlandı.

Bir doğum günü sürpriz de Şanlıurfa'da yapıldı. Görme engelli Sümeyra Cüncü, babasının doğum günü için ekiplerden yardım istedi. Ekipler, Sümeyra'nın babasına doğum günü sürprizi yaptı.

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kapı kapı dolaşarak çocuklara kitap hediye ediyor.

Evden çıkamayan çocuklar kitapları görüp mutlu oluyor.

Vakıflar Bölge Müdürlüğünce İstanbul'un çeşitli semtlerindeki ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

Mersin Toroslar'da evlerinden çıkamayan çiftin 53'üncü evlilik yıl dönümü pastasını belediye aldı.

70 yaşındaki Mehmet Ali Arıcan ve aynı yaştaki eşi Dürdane Arıcan'na, 53'üncü evlilik yıl dönümlerinde pastayla sürpriz yapıldı.

ulusal.com.tr

Balık Gölü'nden bahar manzaraları Yurt Polis ATM önündeki vatandaşları uyardı Yurt Sinop'ta 5 yaşındaki otizmli çocuktan iki gündür haber alınamıyor Yurt Sahte seyahat belgeleriyle yolculuk yaparken yakalandılar Yurt