Yollar buz pisti!

Yoğun kar yağışı kazaları da beraberinde getirdi. Bursa'da virajı alamayan bir araç 4 takla attıktan sonra durabildi. 1'i bebek 6 kişi yaralandı. Aksaray'da şehir merkezi ve şehirler arası yollarda onlarca kaza meydana geldi. İstanbul'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, kamyoneti su kanalına düşürdü.

Abone ol

Yurdu etkisini altına alan kar esareti kazaları da beraberinde getirdi. Bursa'da kar yağışı nedeniyle buz pistine dönen yolda 1'i bebek 6 kişi yaralandı.

Ahmet Erdem yönetimindeki hafif ticari araç, viraja girmenden önce yavaşlamak istedi. Ancak başaramadı. Sürücünün frene dokunması ile aracın kontrolden çıkması bir oldu. Araç takla atmaya başladı.

Otomobil 4 takla attıktan sonra yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kaza sırasında araçta bulunan 1 yaşındaki Minasu Muratlı, camdan fırlayarak karşı yönden gelen özel otomobilin kaputunun üstüne düştü.

Kazada Minasu bebek iler 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Aksaray’ı etkisi altına alan kar nedeniyle şehir merkezinde ve şehirler arası karayollarında bir çok trafik kazası meydana geldi. Onlarca kişi yaralandı. Kazalarda şan eseri can kaybı yaşanmadı.

İstanbul'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir kamyonet sürücüsü aracı yol kenarındaki kanala düşürdü. Araç çekici yardımıyla düştüğü çukurdan çıkartıldı.

ulusalkanal.com.tr

Kar yağışı etkisini gösterdi Yurt Yörükler ilaç bağımlısı keçi istemiyor! Yurt Soğuk hava yurdu teslim aldı Yurt Cadı avı Kayseri'de Yurt