9 mahallede yasak kalktı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 9 mahallede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. 6 mahallede ise devam ediyor. Şırnak'taki operasyonlarda 7 terörist etkisiz hale getirildi. Cizre'nin büyük bölümü de PKK'lı teröristlerden temizlendi.

Abone ol

Sokağa çıkma yasağının 64’ncü gününe girdiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Valilik, Abdaldede, Ali Paşa, Süleyman Nazif, Ziya Gökalp, Camikebir, Caminebi, İskenderpaşa ve Melikahmet mahallerinde sokağa çıkma yasağı bugün sabah 10.00 itibariyle kaldırıldığını duyurdu. 6 mahallede ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor.

Öte yandan Sur'da, örgütün sorumluları ve keskin nişancıların da bulunduğu 60-70 terörist Hasırlı ve Savaş Mahallesi arasında köşeye sıkıştırıldı. Bugün çıkan çatışmalarda 5 terörist etkisiz hale getirildi.

Şırnak'ta ise sokağa çıkma yasağı devam ediyor. İlçede PKK'lı teröristlerin kurduğu hendek ve barikatların büyük bölümü kaldırıldı.

Yaklaşık 5 bin güvenlik görevlisi ilçedeki tüm evlerede aramalarda bulunuyor. Çatışmaların şiddetli yaşandığı Yafes, Sur ve Nur mahallelerindeki hendek, barikat ve teröristlerden temizlendi.

Bugün yaşanan çatışmada 7 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

ulusalkanal.com.tr

Gaziantep'te trafik kazası: 5 ölü Yurt Sokak ortasında çifte infaz! Yurt İki grup arasındaki tartışmaya vatandaş engel oldu Yurt Siyasi partiye kumar operasyonu Yurt