Atatürk portresini indirene değil, açıklayana ceza!

Atatürk posterinin indirilmesi skandalıyla ilgili CHP MYK'sında karar alındı. Olayın gündeme gelmesine neden olan Aylin Nazlıaka "Kesin ihraç istemiyle" Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Nazlıaka yaptığı açıklamada “Bir isim vermem artık hiç mümkün değil” dedi. Parti Meclisi 7 Şubat'ta olağanüstü toplanarak Nazlıaka ile ilgili kararını verecek

Abone ol

CHP'de Atatürk posterinin indirilmesiyle ilgili karar belli oldu. Kararı açıklayan isim parti sözcüsü Selin Sayek Böke oldu. "Bir milletvekili arkadaşımızın partimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün posterini indirdiğine dair iddialarada MYK'da ele alındı.

Böke, olayı gündeme getiren Aylin Nazlıaka'nın ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sevkedildiğini duyurdu. "MYK Parti Meclisi üyesi ve Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın tedbirli olarak kesin ihracı istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi konusunda parti meclisinden talepte bulunulmasını oy birliği ile karar verdi."

Böke, konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakırken, Nazlıaka'dan jet hızıyla açıklama geldi. Nazlıaka yazılı açıklamasında linç kampanyası vurgusu yaptı.

CHP Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Aylin Nazlıaka: İsim vermem mümkün değil Olayla ilgili bir isim verip konuyu daha fazla gündemde tutacak ve partimi tartıştıracak bir davranış içine girmem mümkün değil. Ayrıca iyi niyetinden şüphe duymadığım bir yol arkadaşımı kesinlikle ifşa etmem. Hele hele süreç bir linç kampanyasına dönüştükten sonra benim bir isim vermem artık hiç mümkün değildir.

CHP Parti Meclisi Nazlıaka ile ilgili kararını vermek üzere 7 Şubat'ta olağanüstü toplanacak.

ulusalkanal.com.tr

Davutoğlu: Doğum yapan kadın vatani görev yapıyor Gündem Gaziantep'e 3 havan topu düştü: Bölge boşaltılıyor Gündem Davutoğlu: Bu 3 örgüt tarumar olacak Gündem Astsubaylarımızı anlamaya çalışalım! Gündem