Mehmetçik Vakfı’na işçiler yevmiyelerini, emekliler maaşlarını bağışladı

Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden başlattıkları Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyası geniş kitlelere ulaştı. Kısa sürede binlerce vatandaş Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptı. İşçiler günlük yevmiyelerini, bazı emekliler ise maaşlarının bir kısmını vakfa bağışladı.

Abone ol

Yurt genelinde sokaklara dökülen halk terör saldırılarına Türk bayraklarıyla tepki gösterirken, sanatçılar da bağış kampanyasına öncülük etti.

Ünlü isimlerin sosyal medya üzerinden başlattıkları Mehmetçik Vakfı’na bağış kampanyası kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Saatler içinde binlerce vatandaş Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptı.

Ünlü isimler kısa mesajla yaptıkları bağış karşılığında gelen cep telefonu mesajlarını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı. Hızla yayılan kampanya sosyal medyanın en çok konuşulan ve paylaşılanları arasında yer aldı.

Destek kampanyası Mehmetçik Vakfı için de sürpriz oldu. Sadece SMS göndermekle yetinmeyen vatandaşlar Vakfı arayarak taziyede de bulundu.

Mehmetçik Vakfı’nın bağış için cep telefonlarından 2582’ye kısa mesaj atılması yeterli oluyor. Her mesaj vakfa 10 lira bağış anlamına geliyor.

İstanbul’da bazı imalathaneler ve fabrikalarda çalışan işçiler de, günlük yevmiyelerini bağışlayarak vakfa destek oldu. Bazı emekli vatandaşlar da emeklilik maaşlarının bir kısmını vakfa bağışladı.

ulusalkanal.com.tr

İsmail Hakkı Pekin: Hürriyet'e saldırı utanç verici Gündem HDP'de büyük panik! Gündem "Vatanseverlerin güç birliği gençliği ve Türk milletini ayağa kaldırır" Gündem Usûlsüz Dinleme Davası'nın ikinci duruşması görüldü Gündem