Sağlık Bakanı Koca'dan çağrı: Uzak duralım

Günlük Kovid-19 bilançosu açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni vaka sayısındaki artışın öngörülebilir sınırlarda olduğunu söyledi. Toplam vakaların yüzde 70'i iyileştiğini vurguladı

Abone ol

Yeni vaka sayısındaki artış öngörülebilir sınırlarda. Yoğun bakım hasta sayımız azalmaya devam ediyor.

Türkiye'nin pandemi ile mücadelesi büyük bir hızla sürüyor. Son verileri her zaman olduğu gibi yine Sağlık BakanıFahrettin Koca açıkladı.

Son 24 saatte 1704 kişiye Kovid-19 tanısı kondu, toplam vaka sayısı 141 bin 475'e çıktı. Bakan Koca, genel tabloya göre toplam vakaların yüzde 70'inin iyileştiğini vurguladı.

53 kişi hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 3 bin 894 oldu.

İyileşen hasta sayısısında yükseliş sürüyor. 3 bin 109 kişinin daha iyileşti. Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 98 bin 889'a yükseldi.

Günlük verileri değerlendiren Sağlık Bakanı Koca, "Maske + sosyal mesafe. Virüse karşı gücümüz bu. Risk kalabalık ortamlarda. Uzak duralım" dedi.

ulusal.com.tr

Amiral Cem Gürdeniz, Doğu Akdeniz'deki sıcak gelişmeleri Ulusal Kanal'a değerlendirdi Gündem Ulusal Kanal Kovid-19 ile mücadelede ön cephe olan hastaneyi ziyaret etti Gündem Bakan Varank: Maskenin tasarımı kumaşı ve koruyuculuğuyla ilgili standartlar yayınladık Gündem Ahmet Davutoğlu'nun Vatan Partisi rahatsızlığı Gündem