'Önce Vatan' diyerek kurultayı topluyorlar

Olağanüstü genel kurultay çağrısı yapan Vatan Partisi gençlik kolu Öncü Gençlik, kurultay öncesi belirlediği slogan ile öne çıktı.

Abone ol

Vatan Partisi Öncü Gençlik, geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurultay toplayacağını açıklamıştı. 3 Eylül 2018 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nde yapılacağı duyurulan kurultay “Önce Vatan, Öncü Parti” sloganıyla toplanıyor.

“ÖNCE VATAN DİYENLERİN BULUŞMA ADRESİ ÖNCÜ PARTİ”

Kurultayın sloganı üzerine değerlendirmelerini aldığımız Öncü Gençlik Genel Yönetim Kurulu(GYK) Üyesi Ferdi Tanhan, “Tarih, Türk gençliğinin vatan mücadelesi ve memleket meseleleri için yaptığı fedakarlıklarla doludur. Öncü Gençlik de kurulduğu günden bu yana vatanı geleceğini kendi geleceğiyle birleştiren vatansever Türk gençlerinin biricik örgütü olmuştur. Bugün ülkemize dönük emperyalist yaptırım ve uygulamalarda göz önüne alındığında 'Önce Vatan' sloganı geleceği belirleyecek önemdedir. Önce Vatan diyenlerin başarıya ulaşabilmesi için ise bir program ve örgütsel sistem içinde buluşmaları şarttır. Buluşma adresi ise tartışmasız, Türkiye'nin Öncü Partisi olan Vatan Partisi'dir.Vatanımıza sahip çıkmak ve gittikçe güçlenen partimizi daha da güçlendirmek için topladığımız kurultayımıza, tüm vatanseverleri davet ediyoruz.” diyerek kurultaya çağrı yaptı.

İsrail'den füze kışkırtması Gündem O teröristin kardeşi yakalandı! Gündem Teslim olmazsan borç para yok diyorlar… Gündem Mevlüt Çavuşoğlu'ndan ABD'ye: Bunun bir karşılığı olur Gündem