Elazığlılar çözüm istiyor, Gültekin anlatıyor

Vatan Partisi'nin adayları seçim çalışmaları için seçmenleri kapı kapı ziyaret ediyor... Kars, Elazığ, Mersin, Adana ve Trabzon'da yürütülen çalışmalarda adaylar vatandaşlarla buluştu.

Abone ol

Bu açıklamalara çok sert yanıt verdi Efsane Başkan. Vatan Partisi'nin Tuncay Mutluer'le estirdiği rüzgar rakiplerini telaşa düşürdü.

Gitmediği mahalle çalmadığı kapı bırakmayan Tuncay Mutluer bir yandan da vatandaşların sorunlarını dinliyor, başkan olduğu zaman neler yapacağını anlatıyor.

Geçmişte madenleriyle, ticaretiyle bölgenin merkezi durumunda olan ve bugün meydanları işsizlerle dolu olan Elazığ'da seçim yaışı sertleşiyor.

Vatan Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Mehmet Bedri Gültekin, Elazığ esnafını gezdi, meslek odalarını ziyaret etti.

Gültekin, işlerin durgunluğundan yakınan esnafa hem ekonomik krize çözümü hem de kazanınca yapacaklarını anlattı.

"Tokalaşmadık el bırakmayacağız" diyerek yola çıktı. Mersin'in kadın adaylarından Silifke adayı Filiz Ercan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek isteyen Filiz Ercan, ekibiyle birlikte harıl harıl çalışıyor.

Vatan Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Hatice Nesrin Kılıçay, Tellidere ve Yüreğir ilçe mahallelerindeydi.

Kılıçay, sesli anons araçlardan ses cihazına alınan sesle selam vermek yerine birebir el sıkışarak ulaşmaya çalışıyor.

Trabzon'da Vatan Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Harun Bülbül, yine alanlardaydı.

Bülbül ve Öncü Gençlik Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında arsin ilçe esnafını ziyaret etti oy istedi

ulusal.com.tr

Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantı gündemi belli oldu Gündem CHP'li Mansur Yavaş'ın avukatı Bülent Yücetürk'ten soruşturma açıklaması Gündem ​HDP ile ittifakı eleştirdi, kaçırıp tehdit ettiler Gündem Rifat Mutlu'dan Ege İhracatçılar Birliği'ne ziyaret Gündem