CHP'de kulis haberleri artıyor

CHP, 5 - 6 Eylül'deki kurultaya hazırlanırken Parti Meclisi'ne girecek isimlerle ilgili kulislerde hız kazandı. Eski Saadet Partili Mehmet Bakaroğlu, Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Aykut Erdoğdu, Melda Onur ve Özgür Özel isimlerinin yer aldığı bazı milletvekillerinin Parti Meclis'ine alınacağı konuşuluyor.

Abone ol

CHP'de kurultray öncesi Parti Meclisi kulisi haberleri hız kazandı. Eski Saadet Partisi milletvekili Mehmet Bekaroğlu'na CHP'den parti Meclisi'ne girme teklifi yapıldığı belirtildi.

Radikal'e konuşan Has Partili Bekaroğlu, CHP'den teklif geldiğini doğruladı.

"Benim bu teklifi kabul etmem için önce siyasete dönme kararı vermem gerekir. Bende siyaset konusunda kararsız olduğum içinde olumlu ya da olumuz cevap vermedim"

Bekaroğlu son olarak Saadet Partisi'nden Rize Belediye Başkanı adayı olmuş, seçimlerde CHP'nin Bekaroğlu'nu desteklediği konuşulmuştu.

5 - 6 Eylül'deki Kurultay'da 60 kişilik Parti Meclisi'nin büyük oranda değişmesi gündemde. Aralarında Aykut Erdoğdu, Melda Onur ve Özgür Özel gibi isimlerin yer aldığı bazı milletvekillerinin de PM’ye gireceği dillendiriliyor. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ünde ismi PM için geçiyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun şu anda MYK’de görev yapan 17 üyeye PM listesinde büyük ölçüde yer vermesi bekleniyor. Muhaliflerin Kılıçdaroğlu'nun kurultaya sunacağı anahtar listeyi delme planı yaptığı ifade ediliyor.

ulusalkanal.com.tr

Bülent Arınç: Usül böyle Gündem HSYK seçim takvimini açıkladı Gündem Patriot'lar çekiliyor Gündem Bilim dünyasını heyecanlandıran keşif! Gündem