'Türk Ordusu'na kumpas kuran hainleri 2014 yılında bertaraf edelim'

Hakkında, Ergenekon Mahkemesi kararıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Balyoz kararlarıyla da 18 yıl hapis cezası verilen E. Dz. P. Kur. Albay Dr. Dursun Çiçek, Türk Milleti'nin yeni yılını Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş'e ulaştırdığı mesajla kutladı.

Abone ol

Ulusal Kanal'da 22.00'da başlayacak "Yılbaşı Özel" programında okunacak mesaj şöyle.

"Adalet, umut, sevgi ve barış için, 2013’te devam eden haksızlıklara ve hukuksuzluklara, rüşvet ve yolsuzluklara artık dur diyelim. 2014 yılında, milli iradeyi hak eden milli güçlere verelim. Masum aydınlara tuzak kuran, suçluluk ve utanç içinde kıvranan polis, yargı, medya cuntasına artık bertaraf edelim.

Medeniyetin ilk şartı adalettir. Milli ordusuna ve aydınlarına KUMPAS KURAN hainleri, iftira çetesini, devlet içinde devlet olduğu iddia edilen suç örgütünü ve onları azmettirenleri gerçek Türk adaletine teslim edelim. Daha güçlü ve medeni bir ülkeyi evlatlarımıza ve torunlarımıza emanet etmek için yolsuzluk yapanları ve hukuk cinayeti işleyenleri aramızdan temizleyelim.

Adalet ve zulüm bir yerde barınmaz. Haksızlık ve adaletsizlik yapan gerçek suçluların hesap verme zamanı geldi. 2014 yılı, 2013 yılında uyanan milli güçlerle ülkenin karanlıktan çıkışına şahit olacaktır.

Başta TSK olmak üzere ATATÜRK’te ve medeniyette birleşenlerin ZAFER yılı olacaktır. Zindanlarda esir tutulan, hainlerin kumpas kurduğu aydınların hak ve özgürlüklerine kavuştuğu bir yıl olacaktır. Bütün aydınlara, Atatürk’te birleşenlere ve NE MUTLU TÜRKÜM DİYENLERE sağlık ve mutluluk, adalet ve özgürlük dolu bir yıl dilerim."

ulusalkanal.com.tr

2013'te Yargıtay kararıyla 134 denizcimizi kaybettik Gündem Doğan'dan suç duyurusu Gündem CHP'den açık destek Gündem Arslanlı Yol yılına girerken Gündem