Vatan Partisi’nden Hasbahçe Parkı’na akşam ziyareti

Vatan Partisi’nin milletvekili adayları ve üyeleri gün içerisinde İstanbul’un işlek cadde ve meydanlarında masa açarak; çarşı, pazar ve kahvehaneleri dolaşarak yürüttüğü seçim çalışmalarını akşam saatlerinde de aralıksız sürdürüyor.

Abone ol

Vatan Partisi İstanbul 2. Bölge milletvekili adayları Elif İlhamoğlu, Tayfun Gürol ve Şafak Erdem; Kağıthane ilçesindeki Hasbahçe Parkı’nın giriş kapısı önünde açılan masada sürdürülen seçim çalışmalarına katıldı. Aynı alanda seçim çalışması yürüten AKP’nin masasına da uğrayarak sohbet eden Vatan Partili milletvekili adayları, sonrasında Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Hasbahçe Parkı içinde kurulan panayır alanını gezdi. Alandaki dükkanların hepsine teker teker uğrayarak yurttaşlarla selamlaşan milletvekili adayları Vatan Partisi’nin siyasetlerinden bahsetti. Hasbahçe Parkı’na yaptıkları ziyaret esnasında Kağıthane Esnaf Odaları Platformu’nun kurmuş olduğu standa da uğrayarak esnaflarla uzun soluklu bir muhabbete giren milletvekili adayları, esnafın sorunlarını bizzat kendisinden dinleme fırsatı buldu ve bu sorunlara Vatan Partisi’nin ürettiği çözümleri aktardı.

AKP Heyeti Vatan Partisi'ninÇadırını Ziyaret Etti

Hasbahçe Parkı’ndaki panayır alanının ziyaretini tamamladıktan sonra çalışmalarını masada sürdüren Vatan Partisi’nin milletvekili adaylarıçadırlarını ziyaret etmeye gelen İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthane İlçe BaşkanıMevlüt Öztekin eşliğindeki AKP heyetiyle yaptığı sohbette; Türkiye’ye emperyalist devletlerce dayatılan neoliberal politikaların barındırdığı tehlikeler ve bu tehlikelere karşı siyasi partilerin sergilemesi gereken ortak tavır hakkındaki fikirlerini dile getirdiler.

Vatan Partisi 'Alo Müşahit Hattı'nı kurdu Gündem Vatan Partisi: Sınav sistemini kaldıracağız Gündem Şırnak'ta süren operasyonlarda 12 terörist etkisiz hale getirildi Gündem Savunma sanayisinden Paris'e çıkarma Gündem