Çuval eylemine Mısır Sosyalist Partisi'nden destek!

İşçi Partisi Öncü Gençlik ve TGB üyelerinin çuval eylemine Mısır'dan destek geldi. Mısır Sosyalist Partisi, eylemin Amerikan emperyalizmine karşı verilen bir yanıt olduğunu belirtti. Türk gençlerini selamlayan Mısırlı sosyalistler dayanışma mesajı gönderdi.

Abone ol

Mısır Sosyalist Partisi, Türkiye'ye mesaj gönderdi, İşçi Partisi Öncü Gençlik ve TGB üyelerinin çuval eylemine destek verdi.

Mısır Sosyalist Partisi, yayımladığı mesajda, Türk gençliğinin Amerikan emperyalizmine yanı verdiğini vurguladı.

Amerikan askerlerinin İstanbul'da bulunmasına karşı bu cesur genç eylemcilerin simgesel protestosu, Ortadoğu'daki milyonların Amerikan emperyalizmi ve insanlığa karşı sürdürdüğü suçları karşısında büyüyen kızgınlığının göstergesidir.

Mısır Sosyalist Partisi, Amerika'nın öncülüğündeki emperyalist güçlerin bölge ülkelerine yönelik saldırılarını sürdürdüğünü, ancak halkların emperyalizme karşı direncinin de kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Mısır Sosyalist Partisi Amerikan askerinin başına çuval geçiren İşçi Partisi Öncü Gençlik ve TGB üyeleri ile dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Mısır Sosyalist Partisi, Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Öncü Gençlik bünyesindeki genç eylemcilere, emperyalist güçlerin her türlü askeri, müdahaleci ve saldırgan politikalarına karşı verdikleri mücadelede destek verdiğinin ve onlarla dayanışma içinde olduğunun altını bir kere daha çizer.

ulusalkanal.com.tr

Kozmik Oda'nın sırrı Gündem ''İmralı'ya sadece ziyaretlerin olması nihai hedef değildir'' Gündem Gazilerden kart tepkisi! Gündem Irak öncesi açılım toplantısı Gündem