Şehitlere son görev

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker ve 1 polis şehit oldu. PKK saldırılarında şehit olan 2 asker ve 1 köy korucusu bugün memleketlerinde toprağa verildi. Şehitleri binlerce yurttaş slogan ve Türk bayrakları ile uğurladı.

Abone ol

Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda 1 asker ve 1 polis şehit oldu.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu sürüyor. Güvenlik güçleri Reyhan Sokak'a operasyon düzenledi. Operasyon sırasında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. 1 asker ve 1 polis yaralandı.

Cizre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis ve asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, çıkan çatışmada, 3 PKK'lının silahları ile birlikte ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp şehit olan Uzman Çavuş Adem Aktaş, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Şehit Aktaş'ı memleketi Elbistan’da 5 bin kişi karşıladı. 27 yaşındaki Aktaş'ın Elbistan'da ilk durağı babaocağı oldu.

Türk bayrakları ile donatılan babaevinde alınan helalliğin ardından Hocazade Cami'ine götürüldü.

Burada yapılanan törenin ardından Şehit Uzman Çavuş Adem Aktaş Hocazade mezarlığına defnedildi.

Diyarbakır'da teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Selçuk Paker Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

1 yıllık evli olan Paker'e Ankara Kocatepe Cami'nde tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Selçuk Paker son yolculuğuna uğurlandı.

Evinin önünde çocukları ile birlikteyken, PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan geçici köy korucusu Murat Sevim Şırnak'ta toprağa verildi.

Evli ve 5 çocuk babası Sevim, 19 yıldır geçici köy koruculuğu yapıyordu. Şehit korucuya 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Törenin ardından şehit Sevim Tekser Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

Barış Manço unutulmadı Gündem Davutoğlu'ndan Rus uçağına ilişkin açıklama Gündem HDP'nin yalanı ortaya çıktı Gündem Avrupa Birliği'nden Barzani'ye ret Gündem