'8 yaşındaki kızım da Erdoğan hakkında yorum yapmış, bakalım ona ne zaman gelecekler?'

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 14 yaşındaki bir çocuk "Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği" iddiasıyla okuldan gözaltına alındı. Olaydan sonra konuşan baba İlkay Erpula "Çocuklar üzerinden ailelere baskı kurmak isteniyor." dedi. Vatan Partisi Ayvalık İlçe Sekreteri olan baba örgütlü mücadele vurgusu yaptı.

Abone ol

Sosyal medyada paylaşım yaptı, dersten alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olay Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yaşandı. İlköğretim 7. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki U.R.E. sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Paylaşımın ardından Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosu ekipleri harekete geçti. U.R.E'nin okuluna giden polisler çocuğu dersten çıkararak gözaltına aldı.

Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği iddia edilen U.R.E Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi.

U.R.E'ye Savcılık tarafından sorulan “Aileniz hangi partiden?” sorusuna baba İlkay Erpula tepki gösterdi. Vatan Partisi Ayvalık İlçe sekreterliği görevini yürüten Erpula "Ben örgütlü mücadele eden bir insanım. Korkmam. Dava açılırsa benim yanımda partim var" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan çok önemli açıklamalar! Gündem Süheyl Batum'dan çok sert çıkış Gündem Vatan Partisi Öncü Gençlik’ten Üniversite Öğrencilerine Çağrı: Geleceğin için oy ver Gündem Fırat hükümetle HDP'nin ortak açıklamasını değerlendirdi Gündem