MSB'den Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde anlamlı video

Milli Savunma Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46'ncı yıl dönümü dolayısıyla video yayımlandı. Videoda, Türk askerinin Ada'da özgürlüğün ve huzurunun teminatı olduğu mesajı verildi.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yıl dönümünü görüntülü mesaj ile kutladı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, Kıbrıs Türklerinin harekat öncesi ve sonrası görüntülerine yer verildi. Türk askerinin Ada'da Kıbrıs Türklerinin özgürlüğünün, bağımsızlığının ve huzurunun teminatı olduğu vurgulandı.

Videoda ayrıca, Türk sanat müziği sanatçısı Yaşar Özel'in seslendirdiği “Bir gece ansızın gelebilirim” şarkısı da fon müzik olarak kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı’nın videoyu paylaştığı mesajında, "Kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz" ifadelerine verildi.

ulusal.com.tr

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Afrika ülkesi Togo'ya ilk ziyaret Gündem Enis Berberoğlu dosyası AYM'de Gündem Bakan Kasapoğlu, satranç etkinliğine katıldı Gündem Esnaf yeni normali kaldıramadı: 7 bin 222 esnaf kepenk kapattı Gündem