Sergen Yalçın Alanyaspor'dan ayrıldı

Aytemiz Alanyaspor, teknik direktr Sergen Yalçın ile yolları ayrıldıklarını açıkladı. Aytemiz Alanyaspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Abone ol

Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın dönemi sona erdi.

Turuncu-yeşilli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sözleşmesi sona eren teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılan görüşmelerde yeni bir anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

Açıklamada "Sergen Yalçın hocamız ve ekibine, kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Sergen Yalçın, 2018- 2019 sezonun 13. haftasında Akdeniz ekibinin başına geçmişti.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Yenialanya.com'da yer alan habere göre, Aytemiz Alanyaspor yönetiminin, gündemdeki diğer teknik direktör adayı Erol Bulut ile temasa geçerek Alanya'ya davet ettiği ortaya çıkmıştı. Aytemiz Alanyaspor yönetimi ile görüşme halinde olduğu iddia edilen başarılı teknik direktörün turuncu yeşilli yönetimle masaya oturacağı konuşulmaya başlandı. Bugün şehre gelen ve Alanyaspor 2. Başkanı Kamil Köseoğlu'nun sahibi olduğu Krizantem Otel'e yerleşen Erol Bulut'un Alanya'ya tatil için gelmediği ifade edilirken, tecrübeli teknik adamın 1-2 gün içerisinde Alanyaspor'un yeni teknik direktörü olabileceği de gelen bilgiler arasında.

ulusal.com.tr

Beşiktaş'ın 2019-2020 sezonu kombine fiyatları belli oldu Spor Ersan İlyasova'nın gözü madalyada Spor Real Madrid Jovic'i transfer etti Spor Diego Costa'ya vergi kaçırma suçlaması Spor