Ya tamam ya devam maçı!

Galatasaray Liv Hospital, Avrupa Ligi'nde çeyrek finalin kapısında. Sarı-Kırmızılı takım Top 16 Turu'ndaki son maçında bugün Partizan ile İstanbul'da karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı takım son 8'e kalmak için kazanmak zorunda. Mücadele saat 20'de başlayacak.

Abone ol

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in veda ettiği Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, çeyrek finale çıkmak için son kozunu oynayacak. Sarı-Kırmızılı takım, Top 16 Turu F Grubu’ndaki son maçında Sırbistan'ın Partizan Belgrad takımını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak. Saat 20'de başlayacak maçta Galatasaray Liv Hospital'ın tur atlaması için galibiyet şart.

Sarı-Kırmızılı takımla Top 8'e kalma mücadelesi veren Lokomotif Kuban, son maçında Bayern Münih'i 84-75 mağlup etti ve 7 galibiyete ulaştı. 6 galibiyeti bulunan Galatasaray, rus ekibine karşı genel averajda üstün olduğu için Partizan karşısında kazanması tur için yeterli olacak.

Galatasaray, 9 yenilgisi olan ve gruptan çıkma şansı bulunmayan Partizan'ı, Sırbistan'daki ilk maçı 78-70 kazanmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe'de tam 8 eksik Spor Avrupa Şampiyonası için iddialı konuştu Spor Eskişehirspor'da hazırlıklar sürüyor Spor Avrupa derbisi Fenerbahçe'nin! Spor