Şırnak'ta PKK'nın kadın sorumlusu öldürüldü

ŞIRNAK'ta, 14 Mart gecesi ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyonlar devam ederken, dün çıkan çatışmalarda terör örgütü PKK'nın sözde şehir yapılanması olan YPS sorumlusu 'Berivan Avesta' kod adlı kadın terörist ölü ele geçirildi.

Abone ol

Şırnak'ta yürütülen hendeklerin kapatılması barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kentin Bahçelievler, Dicle, Yeşilyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde yoğunlaştı.

Yeşilyurt Mahallesi'nde dün çıkan çatışmada öldürülen 4 PKK'lı terörist arasında örgütün kadın sorumlularından 'Berivan Avesta' kod adlı teröristin de bulunduğu saptandı.

YPS Şırnak kadın sorumlusu olduğu belirtilen 'Berivan Avesta' kod adlı teröristle birlikte ölenlerden ikisinin Salih Batmaz ve Ömer Aslan olduğu belirtildi. (DHA)

Bakan Bülent Tüfenkci, Brüksel'deki saldırıdan kıl payı kurtuldu Gündem Rıza Sarraf’ın gözaltındaki ilk fotoğrafı yayınlandı Gündem Başkent Ankara'da ikiz plaka alarmı Gündem Iğdır'da tüp patladı: 3 yaralı Gündem