Kahraman şehitlere veda

Mardin Nusaybin ile Şırnak'ta şehit olan asker ve polisler için bugün memleketlerinde tören vardı. Törenlere binlerce yurttaş ellerinde Türk bayrakları ile katıldı. Bu arada Nusaybin'de 1 asker ve 1 polis, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ise 2 polis ile 1 asker şehit oldu.

Abone ol

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin hain saldırılarında şehit olan asker ve polislerimiz için bugün memleketlerinde tören düzenlendi.

Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Emre Tunca ve Özel Harekat Polisi Gökhan Karaduman için Ankara'da tören düzenlendi.

26 yaşındaki Tunca için Çubuk Merkez Cami'nde cenaze namazı kılındı, ardından Merkez Paşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

3 yıllık polis olan 24 yaşındaki Karaduman için Kocatepe'de caneze töreni düzenlendi. Törene Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, askeri yetkililer ve şehidin akrabaları katıldı.

Hatay da bugün 2 şehidini uğurladı.

Jandarma Astsubay Üstçavuş Halit Halal 31 yaşındaydı. 9 yıldır asker olarak görev yapıyordu. Halal evli ve 1 çocuk babasıydı. Ağrı'nın Patnos İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevliydi. 2 ay önce geçici görevle Nusaybin'e gönderilmişti.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hidayet Atmış'a ise Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde tören yapıldı. Atmış, evli ve 3 çocuk babasıydı. Şehidin naaşını eşi Meryem Atmış karşıladı.

Meryem Atmış, eşini, "Vatan sağ olsun, Düşmanlar çatlasın" sözleriyle uğurladı.

Uzman Çavuş Cemil Turan... Evli ve 3 çocuk babasıydı. Bingöl'de görev yapıyordu. 2 ay önce geçici göreve Şırnak'a gitti. Turan, 15 yıldır asker olarak çalışıyordu.

Şehit Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar 23 yaşındaydı. Diyarbakır'ın Çınar ilçe Jandarma Özel Harekat birliğinde görevliydi. Geçici görevle Nusaybin' gitti. Bayraktar 10 gün önce memleketi İzmir'e gelerek ailesinden helallik almış ve silah arkadaşlarının yanına geri dönmüştü.

Öte yandan Mardin'in Nusaybin ilçesinde 1 asker ve 1 polis, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ise 2 polis ve 1 asker şehit oldu.

ulusalkanal.com.tr

Sınırda canlı bomba yakalandı Gündem "İnsanı kullanıyorlar, tavsiyem herkes gelsin teslim olsun" Gündem Dışişleri Bakanlığı uyardı: Belçika'ya gitmeyin Gündem Brüksel'de saldıran IŞİD’den Almanya’ya tehdit Gündem