Menemen Belediyespor gurbette Nazilli Beylediyespor sahasında

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta üst sıralardan kopmak istemeyen Menemen Belediyespor ve alt gruptan uzaklaşmaya çalışan Nazilli Belediyespor, yarın birbirinden kritik maçlara çıkacak.

Abone ol

Geçen hafta sahasında Hacettepe'ye yenilerek 7'nci sıraya gerileyen 23 puanlı Menemen Belediyespor deplasmanda iki basamak altındaki Alpedo Kahramanmaraşspor'la oynayacak. 12 Şubat Stadı'ndaki mücadeleyi Seser Suna yönetecek.

Ligde 5 haftadır galip gelemeyen ve son maçında deplasmanda Sarıyer'le golsüz berabere kalan Nazilli Belediyespor ise yeni teknik direktörü Alaaddin Demirözü yönetimindeki ilk sınavında Bugsaşspor'u konuk edecek. İlçe Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Doğu Yılmaz yönetecek. Zorlu randevu öncesi siyah-beyazlı ekip 15 puanla 13'üncü sırada yer alırken, 24 puanlı Bugsaş 6'ncı basamakta bulunuyor.

DEMİRÖZÜ BAŞLADI

Nazilli Belediyespor'da Ahmet Kazım Ertem'in ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Alaaddin Demirözü dün antrenmana çıktı. Futbolcularla tanıştıktan sonra takıma ilk çalışmayı yaptıran deneyimli teknik adam, geleceğe umutlu baktığını söyledi. Nazilli Belediyespor'u Göztepe'yi eledikleri kupa maçında izledikten sonra görev kabul ettiğini belirten Demirözü, "Yönetimle Göztepe maçından önce görüşmemiz oldu. Ardından karşılaşmayı izledim ve takımı çok beğendim. Göztepe karşısında sergilenen performans tercihimde etkili oldu. Bu takımda potansiyel gördüm" dedi. DHA

Pınar Karşıyaka ve Bal Spor'a yeni sponsor B-Active Spor Samsunspor havaya girdi Spor Göztepeli Ertuğrul'a talipler var Spor Fenerbahçe'nin maç günü değişti! Spor