Ronaldo şoku!

Reral Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’ye göre Ronaldo için endişe edilecek bir durum yok. Ancak Dortmund maçının sonlarında sekmeye başlaytan Ronaldo için Portekiz Milli Takımı’nda kırmızı alarm ilan edildi.

Abone ol

Portekiz Milli Takımı kaptanı Ronaldo, hem milli takımı hem de Real Madrid’in vazgeçilmez isimlerinin başında geliyor.

La Liga ve Şampiyonlar Ligi’nde gol krallığında zirvede yer alan Ronaldo’nun bu formu, Portekiz’in haziran ayında başlayacak Dünya Kupası’nda üst sıralara tırmanabilmesi için hayati önem taşıyor.

Sol dizinde rahatsızlık hissettiğini daha önce ifade eden 29 yaşındaki yıldız bu süreçte oynamaya ara vermedi ve Real Madrid sağlık ekibi tarafından tedavisine devam edildi.

Borussia Dortmund’u 3-0 yendikleri maçta da bir gol kaydederek Şampiyonlar Ligi’nde rekor egale eden Ronaldo, karşılaşmanın tamamlanmasına 10 dakika kala izin isteyerek kenara geldi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, “Dizinde ufak bir problem var. Ama merak edecek bir şey yok. Son 10 dakikada iyi hissetmedi ve oyundan aldım. Merak edilmesine gerek yok. Dinlenme şansı da var” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Ibrahimovic'ten kötü haber Spor Anadolu Efes ile Olympiakos 27. randevuda Spor Beşiktaş'ta yüzler gülüyor Spor Beşiktaş'ta iç transfer ne durumda? Spor