Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da eleme bu akşam mı olacak?

Dün ünlüler takımı ve gönüllüler takımı tavuk, patates ve salata menüsü olan ödül oyunu için ter döktü. Fakat bir takım ödülü kazanmayı hak etti.

Abone ol

İki takımın yarışmacıları tavuk yemek için mücadele etti. Uzun zamandır aç olan yarışmacılar tavuk ödülüne çok sevindiler. Tavuğun yanında patates ve tavuk veren Ilıcalı, yarışmacıları heyecanlandırdı.

Ödülü kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Fakat iki takımda yemek ödülü oyununun üzerine hemen iletişim oyunu için hazırlanmaya başladı.

Bu akşam Survivor'da adaya veda eden isim açıklanacak. Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden takım ünlüler takımı olmuştu ve oylamada Parviz ve Ezgi aday olmuştu.

SURVIVOR 39. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Ya İstiklal Ya Ölüm 6. ve 7. bölüm izle... Ya İstiklal Ya Ölüm yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya Yağız Melek'in gerçek yüzünü gösterdi! Sevdim Seni Bir Kere 150. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 6 Nisan Pazartesi 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti… Medya Elif barışmak istiyor! Beni Bırakma 426. bölüm izle... 6 Nisan Pazartesi 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 426. bölüm özeti… Medya Narin ile Kemal boşanacak mı? Yemin 221. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 222. bölüm fragmanı izle... Medya