PKK'dan AKP'nin muhaliflerine destek açıklaması

PKK'nın Kandil yöneticilerinden Cemil Bayık, AKP içinde muhalif olan isimlere destek açıklaması yaptı. Bayık, "Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in öne çıktığı çizgi, demokratik değerlere sahip çıkarsa bizden destek bulabilir" dedi.

Abone ol

Son dönemde AKP içinde muhalif bir çizgi izleyen Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik gibi isimlere PKK'dan destek açıklaması geldi.

PKK'nın Kandil'deki yöneticilerinden Cemil Bayık, demokratik değerlere sahip çıkması halinde bu isimlere destek vereceklerini söyledi.

KCK eşbaşkanı Bayık, Abdullah Gül'lerin AKP'nin kuruluş felesefesine sahip çıktıklarını ifade etti.

Bayın, "AKP’de şimdi kuruluş felsefesine sahip çıkan bir ekip var. O ekip Tayyip Erdoğan ve Davutoğlu’nun yürüttüğü politikaları doğru bulmuyor. Eğer bu ekip demokratik değerlere sahip çıkar, askeri faşist politikalardan vazgeçerse, biz bu çabaları destekleriz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi ABD Öncü Kadın'dan 8 Mart mesajı: Ülkem kadınlarına... Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: Türkiye'yi işgal etmek, Yunanistan'da vatana ihanettir! Gündem Valilik duyurdu: İkinci bir emre kadar yasak Gündem İdil'den acı haber: 2 şehit, 6 yaralı Gündem