Son dakika haberleri... Türkiye- İran sınırında deprem (19 Kasım 2019 Kandilli Rasathanesi- AFAD son depremler)

Türkiye-İran sınır bölgesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı. Deprem Hakkari ve Van'ın bazı ilçelerinde hissedildi

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, saat 03:14'te Türkiye-İran sınır bölgesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) depremin büyüklüğünü 4.7 derinliğini ise 6 kilometre olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Türkiye- İran sınırında saat 03:11'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti. Depremin derinliği 5 kilometre olarak açıklanmıştı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı ise depremin büyüklüğünü 3.9, derinliğini ise 6 kilometre olarak duyurmuştu.

SON DEPREMLERİN LİSTESİ

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Van Başkale'de deprem (19 Kasım 2019 Kandilli Rasathanesi Salı son depremler) Gündem 2019 kasım bekçilik sözlü sınav mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Mahalle ve çarşı bekçiliği sözlü sınav mülakat sonuçları sorgulama ekranına giriş Gündem Gönül Boran Özüpak: Anayasal hakkımıza kavuşma çabamızı önce Cumhurbaşkanımıza anlatmak istiyoruz Gündem İçişleri Bakanı Soylu'dan çarpıcı "İskandinav" açıklaması Gündem