Öğretmen her şeyi açıklıyor! Öğretmen 3. bölümde neler yaşandı? Öğretmen 4. bölüm fragmanı izle…

FOX TV'nin yeni dizisi Öğretmen dün akşam 3. bölümü ile ekranlara geldi. Öğretmen dizisi dün akşam heyecanlı sahneleri ile seyircileri ekranlara bağladı! Öğretmen 3. bölüm izle... Öğretmen 4. bölüm fragmanı izle...

Abone ol

Öğretmen’in dün yayınlanan bölümünde; Akif öğretmen ve Metin Müdür olaydan sonra ilk kez karşı karşıya konuşuyor… Bu konuşmada Akif’in hasta olduğu ortaya çıkar. Ayağı bir çukurda olan Akif, son zamanlarında gözünü karartıp, öğrencilerine son bir ders vermek istemiştir. Ama aklı Zeynep’tedir. Fakat Zeynep hiçbir şey hatırlamamaktadır!

Akif öğretmen videoyu kimin çektiğini öğrenmek için polisten destek ister. Bu sırada Mevsim, Nil’i suçlar fakat kendisi herkes tarafından suçlanmaya başlanır. Ama pes etmez ve Nil’i sıkıştırmaya devam eder.

Zeynep ise kendisine çarpanın Akif olduğunu düşünür ve polisle iş birliği yaparak onu arar. Akif, Zeynep’in sesini duyunca çok duygulanır fakat Zeynep bambaşka düşünmektedir.

Bu sırada Rüya’nın geçmişine giden sınıf videoyu çekenin kim olduğunu bulmaya çalışır. Çetin’in, Rüya’ya olan aşkı ortaya çıkar. Nil ise Çetin’e aşık olduğunu söyler.

Çetin’in bacağındaki yarayı da Rüya’yı kurtarmak için aldığı öğrenilir. Çetin, Rüya için koşuculuktan vazgeçmiştir…

Rüya’yı intihara sürükleyen videoyu ise Salih’in çektiği öğrenilir. Kendisini reddeden Rüya’dan intikam almak için bunu yapan Salih, gururuna yenik düşmüştür.

Salih, videoyu neden çektiğini anlattıktan sonra, Çetin'in üstüne yürür! Çetin’in kendisinden daha zayıf olduğunu düşünen Salih, Çetin’in güçlülüğü karşısında ezilir.

5 çocuğu seçip öldüreceğini söyleyen Akif, onları Tuğrul’un yanına götürür… Yani hiçbir çocuk ölmemiştir.

ÖĞRETMEN 4. BÖLÜM FRAGMAN

ulusal.com.tr

Osman, Dündar'ı öldürdü! Kuruluş Osman 16. bölüm fragmanı izle... Kuruluş Osman 15. bölümde neler yaşandı? Medya Ali geçmişle yüzleşiyor! Mucize Doktor 27. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı izle… Medya Çukur dün akşam neden yayınlanmadı? Çukur Evde yayını paylaşan ekip tüm soruları yanıtladı… Medya Sancar Akın'ı öldürdü mü? Sefirin Kızı 15. bölüm fragmanı izle... Sefirin Kızı 14. bölümde neler yaşandı? Medya