Vatan aşkının örneği Üsteğmen Özgür Ocak

Sırada kahraman bir askerin öyküsü var. Aslında Üsteğmen Özgür Ocak'ın yaptığı şey Türk milletinin vatan aşkını anlatıyor ... Zeytin Dalı Harekatında yaralanıp bacağını diz altından kaybeden Üsteğmen Ocak, emekliliği reddedip görevine yeniden döndü. İşte yaşadıkları ve geri dönüş hikayesi...

Abone ol

Onu, ne bölücü terör örgütü, ne zor görevler, ne de uzvunu kaybetmesi görevinden alıkoyamadı. Kahraman Üsteğmen Özgür Ocak vatan aşkıyla yeniden görevine döndü.

Üsteğmen Ocak, Zeytin Dalı Harekatında görev almıştı.Bölücü terör ögütüyle sağlanan sıcak temasta ağır yaralandı, 3 kez kalbi durdu. Vücuduna onlarca şarapnel parçası isabet etti.

Yaralandığında ilk müdahalesini kendi yaptı. O anda bile aklında, silah arkadaşları vardı. Onun önceliği vatanın namusu ve güvenliğiydi.

Uzun bir süreç yaşadı. 11 ay tedavi gördü. Ailesi ve silah arkadaşları ona destek oldu.

Onun hayata tutunmasını sağlayan vatan sevgisiydi.

Yeniden üniformasını giyen Üsteğmen Ocak, her göreve hazır.. Bu gurur ve onurla yeniden TSK'da olmanın mutluluğunu yaşıyor.

ulusal.com.tr

tsk
Osman Pamukoğlu'ndan yeni askerlik sistemine tepki Gündem Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni gelişme: 20 kişi için kırmızı bülten çıkartıldı Gündem Müge Anlı Asım Bayram Kebriye Hanım kim? Kebriye Koç kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert Kebriye kaç yaşında? Müge Anlı Kebriye fotoğraf Gündem Boeing 737 Max uçakları yazılım hatası mı düşürdü? Uçaklarda büyük sorun Gündem