Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu'nun son durumu!

Abone ol

Türkiye'nin Einstein'ı olarak adlandırılan Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Üzücü haberi Sinanoğlu'nun eşi Dilek Sinanoğlu duyurmuştu. Sinanoğlu yaşamını solunum cihazına bağlı olarak sürdürüyor.

Dilek Sinanoğlu, Oktay Sinanoğlu'nun hesabından eşinin sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Sinanoğlu, şu bilgileri paylaştı: "Birkaç gündür gözünü yarım aralıyarak bize bakıyordu. Bugün akşam üzeri gözünü tamamen açtı. Eminim sizlerin duaları sayesinde. Sayın Dışişleri Bakanı ilk telefon ettiklerinde bize ne yapabileceklerini ambulas uçak olabileceğini söylemişlerdi. Her gün aradılar, takip ediyorlar. Miami ve NevYork konsolosluklarıyla sürekli görüşüyoruz sağolsunlar seferber oldular. Geçen hafta doktorlar ümitsiz konuşmuşlardı. Sonra sizden gelen binlerce mektupta sorulan soruları doktorlara sorduğumda cevap alamadık her şekilde. Oğullarıyla birlikte iyice ısrar ettik. Beyinde hasar var, fakat beyin ölümü yok. Bize renkli bir MR gösterip açıklama yapamıyorlar. Şimdi burada ailece herkes tekrar oturup konuştuk. Ambulas uçak olursa Türkiye'ye gidelim orada Gazi Yaşargil hocayı aramışlar. Ne olacaksa Türkiye'de olsun, ölecek ise herkes ziyaret eder öyle ölür. Yaşarsa gene Allah'ın izniyle Türkiye'de olsun. Biz hazırız gelmeye her an. Bu insan sadece benim değil, millete ait biri fiş çekme sorumluluğu alamam. Binlerce mektup isyan ediyor. Herkes kendince biorezonans,akupuntur her şeyi tavsiye ediyor. Türkiye'de sevenleri hesap sorulmalı diye sorumlulardan diye isyan ediyor. herkes sevinsin eğer gelebilirsek."

ulusalkanal.com.tr

TÜBİTAK eski başkanı Yücel Altunbaşak gözaltına alındı Gündem Almanya'dan "Ermeni soykırımı" iddialarına ilişkin açıklama Gündem Meclis Başkanı Çiçek, Papa'ya yanıt verdi: İftira, bühtan ve ayrımcılık Gündem Ulusal Kanal'dan paylaşım rekorları kıran video: açılımgiller Gündem