IŞİD'den tehdit:“Barajı açın yoksa...“

AKP hükümetinin terör örgütü diyemediği, ramazan bayramında İstanbul Ömerli'de cihad çağrısı yapan IŞİD, Türkiye'yi açık açık tehdit etti. Irak'ta kontrol altında tuttuğu bölgelerde su sıkıntısı olduğunu açıklayan IŞİD, Atatürk barajının kapaklarının açılmasını istedi. Aksi halde İstanbul'a saldırma tehdidinde bulundu.

Abone ol

Terör örgütü IŞİD, Türkiye'yi açık açık tehdit etti.

Kanadalı bir internet sitesinde yayımlanan haber belgeselde, IŞİD'in basın sorumlusu olduğu belirtilen Ebu Musa, Türkiye'yi, İstanbul'a saldırmakla tehdit etti.

Rakka'da çekilen 5 bölümlük IŞİD belgeselinin yayımlanan ikinci bölümünde Türkiye'den de bahsediliyor.

Atatürk Barajı'nda su biriktirilmesi nedeniyle bölgenin su ve elektrik sıkıntısı çektiği belirtilen belgeselde, terör örgütünün basın sorumlusu Musa, Türk hükümetine sesleniyor. Musa, "Mürted hükümet kararlarını gözden geçirsin diye dua ediyorum. Eğer gözden geçirmezse İstanbul'u özgürleştirerek biz gözden geçireceğiz" dedi.

Muhabirin "Bu Türkiye'ye bir tehdit mi?" sorusuna ise "Evet açık bir tehdit. Onlar açmazsa inşallah biz onu İstanbul'dan açarız" yanıtını verdi.

ulusalkanal.com.tr

Paris ve Londra Filistin için yürüdü Dünya Bir ağır darbe daha indi Dünya Bir uçak daha düştü Dünya New York Times: Kürt müttefiklerini koruyor Dünya