LÖSEV kenti tamamlandı

Sağlık Bakanlığı'nın tanıtım spotlarını toplattığı, çalışma izni vermediği LÖSEV Onkoloji hastanesinin yapımı tamamlandı. Yaşam kenti, Cem Yılmaz ve Ozan Güven’in de katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı. İçinde hastaneden otele, rehabilitasyon merkezlerinden okula kadar çocuklar için her şey düşünülen kent 10 Mayıs'ta açılacak.

Abone ol

Sağlık Bakanlığı ise kentin içindeki hastaneye izin vermedi. Önce tanıtım spotlarını toplattı, ardından izin verilmediğini basın açıklaması ile ilan etti.

Kent içerisindeki 400 yataklı hastanenin mevzuatlara uygun olmadığını gerekçesi ile projeye onay verilmese de inşaatı tamamlanan Kent basına tanıtıldı.

Toplantıda konuşan LÖSEV Başkanı Doktor Üstün Ezer, hastane için sadece 35 trilyon vergi verdiklerini açıkladı.

Tanıtım toplantısına sanatçılar Cem Yılmaz ve Ozan Güven de katıldı. Yılmaz, Sağlık Bakanlığına kendine has üslubuyla mesaj verdi.

Yaşam kentinde, 400 yatak kapasiteli hastanenin yanı sıra dünya standartlarında yoğun bakım üniteleri ve Bin 500 metrekare alana kurulu acil servis yer alıyor. Yerleşkede bir okul, rehabilitasyon amaçlı hobi salonları, ailelerin kalabileceği otel de bulunuyor.

Kentin tanıtım töreninde, Kanseri yenen çocuklar da en öndeydi.

Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar kendileri gibi hasta olan arkadaşlarına mesaj gönderdi.

Şimdi ise gözler Sağlık Bakanlığı'nda. LÖSEV Başkanı Üstün Ezer, izin almakta kararlı.

HABER: HÜSNA SARI KAMERA: UĞUR MARANGOZ

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan'dan ''Şah Fırat'' operasyonu yorumu Gündem Demirtaş'tan Şah Fırat Operasyonu açıklaması Gündem "Eğitimde kalite düştü" Gündem "Fırat Yılmaz Çakıroğlu TGB ve Atatürkçülerle beraber hareket ettiği için hedef alındı" Gündem