Erdoğan vefatından bir gün önce Mustafa Koç'la ne konuştuğunu anlattı

Abone ol

Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, dün sabah spor yaparken kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cuma namazı çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada "Vefat etmeden önce Mustafa Koç ile birlikteydim" dedi.

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

Değerli arkadaşlar kader planı işliyor. Bu yaşa falan bakmıyor. Ne biran ileri ne de geri. Birgün önce iki kardeş Ali ve Mustafa Bey bendeydiler. Akşama kadar oturduk, şakalaştık. Kilo verme sürecini konuştuk. Hatta latife yaptım, "Alkolü azalttın" mı diye sordum. Koç Grubu'nun atacağı ticari adımları konuştuk ve süreçle ilgili neler yapılabilir diye sohbet etmiştik. Altay projesini onlar geliştirmişti. Buna benzer birçok konuyu beraber değerlendirdik. Sabah televizyonda bu haberi gördüğümde şok oldum. Ali Bey'i aradım, kendisine başsağlığı diledim. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Son 12-13 yılda Koç Grubu içerisinde ciddi bir performans sergilemişti. Kendilerine rahmet temennisinden başka diyebileceğimiz bir şey yok. Pazar günü biz de cenaze merasiminde bulunacağız.

ulusalkanal.com.tr

Erdoğan: Bugünkü olayda tek tesellimiz... Gündem Eski milletvekili, son yolculuğuna uğurlandı Gündem TSK sayıyı açıkladı Gündem Eski sevgilisini öldürdü sanıp hayatına son verdi Gündem