İki dava birleşti

"MİT TIR'ları" davası ile "Selam Tevhid'e kumpas kurulduğuna" ilişkin davalar birleştirildi. Yargıtay 16. Ceza Dairesi, iki davadaki sanıkların dosyalarının birleştirilmesine karar verdi.

Abone ol

İlk derece mahkemesi sıfatıyla Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen MİT TIR'ları davası ile İstanbul'da görülen "Selam Tevhid"de kumpas davası birleştirildi.

Kararı MİT TIR'ları davasında bakan Yargıtay 16. Ceza Dairesi verdi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Mahkeme iki dava arasında "şahsi ve hukuki irtibat" bulunduğuna hükmetmişti. Yargıtay 16. Ceza Dairesi de kararı kabul etti.

Gizlilik kararı nedeniyle basına kapalı yapılan duruşmaya, tutuklu sanıklar eski Adana Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, eski Adana İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, eski savcılar Aziz Takçı, Özcan Şişman ve Ahmet Karaca, jandarmalar eşliğinde getirildi.

ulusalkanal.com.tr

Oktay Vural'dan sert tepki: Ne iadesi, çöpe atalım Gündem Oktay Vural'dan sert tepki: Ne iadesi, çöpe atalım Gündem Terörden temizlenen Yüksekova'da 34 gün sonra ilk cuma namazı Gündem Taciz iddiasıyla görevden uzaklaştırılan doktor konuştu Gündem