Ulusal Kanal'dan dayanışma çağrısı

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan ve Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur, Türk milletine Ulusal Kanal ile dayanışma çağrısı yaptı.

Abone ol

Covid-19'un getirmiş olduğu ekonomik sıkıntılar Ulusal Kanalı da etkiledi. Bu ekonomik sıkıntılardan hep beraber çıkabilmek için Türk milletine çağrı yapan Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adan Türkkan, “Ulusal Kanal her kritik dönemde Milli tavır alan Milli çözümleri ortaya koyan ve bu Milli çözümlerin ortaya konması için mücadele eden bir kanaldır. Ulusal Kanal’ın hak ettiği reklamların bir saniyesini burada göremiyoruz. O reklamlar, hala kısımcı bir şekilde belli kesimleri finanse etmek için kullanılıyor. Ulusal Kanal bu durumu milletimizin takdirine bırakıyor. Bugün Tekalifi Milliye çağrısı yapıyoruz. Ulusal Kanal ruhu Tekâlif-i Milliye ruhudur. Bir kez daha değerli izleyicilerimize, değerli gönüllülerimize Kemalist devrimin yeniden o halkçı, devletçi, kamucu çizgisine dönmeye çalıştığı dönemde tek çözümün yeniden kamuculuk olduğu dönemde Ulusal Kanalımızın yaşamını sürdürmesi, emekçilerimizin ayakta kalması için Ulusal Kanal’ın çözümlerini halkımıza ulaştırmak istiyoruz." dedi.

Türkkan, "Ulusal Kanal olarak bir dayanışma çağrısı yapıyoruz. Madem siz reklamları vermiyorsunuz. Hak ettiğimiz kaynakları madem kullanamıyoruz o zaman bizde 20 yıldır yaptığımız gibi büyük bir dayanışmayla milletimizin seferberliğiyle bu zor günlerden çıkacağımızın iradesini koyuyoruz. Çözümün adresini Ulusal Kanalımızı ayakta tutalım. Ulusal Kanal aydınlığının bir saniye dahi kararmasına izin vermeyelim” diyerek imece dayanışmasına 7’den 70’e herkesi davet etti.

ULUSAL KANAL’IN SAHİPLERİNE ÇAĞRI

Milli dayanışma için çağrı yapan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ise, “Bugün bu dar boğaz artmış durumda yeniden bir dayanışmayı örgütlemeye Ulusal Kanalı var etmeye ihtiyaç var. 23 Nisanın 100. Yılı yaklaşıyor. Bu bizim milli propagandacılığımızın da 100. Yılıdır. Şimdi bu milli propagandacılık sorumluluğunu sürdüren bir Ulusal Kanal var. Bu anlamda gazetelerin ve televizyonların yaşaması çok hayati bir noktaya geldi. Bu döngünün devam etmesi için Ulusal Kanal’ın sahiplerine bu çağrıyı yapıyoruz. Dayanışma çağrımıza karşılık geleceğine eminiz. Bütün dostlarımıza, arkadaşlarımıza bu çağrıyı yapıyoruz. Ulusal Kanal’ı sizler bugüne kadar var ettiniz. Bugünlerde de önümüzdeki süreçte de yine Ulusal Kanal’a ihtiyacımız var” dedi.

Ulusal Kanal’ın yapmış olduğu Dayanışma Çağrısı’na destek vermek için: 0212 245 8181

İş Bankası Beyoğlu Şb. 1011-2078802 IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

Kuaförüm Sensin bu hafta neden yok? Kuaförüm Sensin'in çekimleri durduruldu mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Medya Ahem Gopi'yi evden kovdu! Masum 18. bölüm fragmanını izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 9 Nisan Perşembe Masum özet… Medya Prof. Dr. Celal Şengör'ün uykulu anları sosyal medyaya damga vurdu! İlber Ortaylı konuşurken canlı yayında uyuyakaldı Medya Sermiyan Midyat Zümrüdüanka'nın kadrosuna katıldı Medya