Kaç-Ak Saray satılığa çıktı

Bir internet sitesinde yayınlanan, Cumhurbaşkanlığı Saray'ının 1 milyon dolar bedelle kiraya verileceği ilanı sosyal medyanın gündemine oturdu. Site yetkilileri, durumu fark edince ilanı yayından kaldırdı. "Saldırı" olarak duyurulan ilanla ilgili yasal yollara başvurulacağı açıklandı. İlanı kimin yayınladığı ise şimdilik bilinmiyor.

Abone ol

Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Başbakanlık için yapılan ancak Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildikten sonra adı Ak Saray'dan Cumhurbaşkanlığı Saray'ına dönüştürülen yer…

Atatürk Orman Çiftliği üzerine inşa edilen, maliyeti ile tartışma konusu olan ve henüz yarısı tamamlanan Ak Saray ile ilgili internette kiralık ilanı yayınlandı.

Hürriyet gazetesinin internet sitesinde 'Sahibinden Atatürk Orman Çiftliğinde bin odalı lüks saray' başlığı ile kiralık ilanı verildi. Kira bedeli ise 1 milyon dolar olarak duyuruldu. İlanın detaylarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı kullanıldı, saray için satılık bilgisine yer verildi.

Bir işgüzarın verdiği ilan, site yöneticileri tarafından fark edilince yayından kaldırıldı. Ancak olay kısa sürede sosyal medya'da günün konusu haline geldi.

İlanı kimin verdiği açıklanmazken, gazete 'Saldırı' olarak nitelendirdiği ilanla ilgili hukuki girişimlerin başlatılacağını duyurdu.

ulusalkanal.com.tr

Su altı taarruz komutanlığı kapılarını ilk kez basına açtı Gündem Bu halde bile çalıştılar Gündem Erdoğan'a özel dosya! Gündem İlk duruşma 25 mart'ta Gündem