Ağrılı kızlar sanat ile tanışıyor

Ağrı Eleşkirt kaymakamlığı, Aile Destek ve Sanat Merkezi açtı. 80 kız çocuğu, eğitim gördükleri sanat merkezinde hem eğleniyorlar hem sosyalleşiyorlar.

Abone ol

Ağrılı öğrenciler için Eleşkirt ilçesinde, Aile Destek ve Sanat Merkezi açıldı. Gençlerin terör örgütlerinin ağına düşmemesi, zararlı ve kötü alışkanlıklardan korunmalarını amaçlayan sanat merkezine ilgi yoğun..

Kaymakamlık desteğiyle açılan sanat merkezinde 80 kız çocuğu müzik, resim ve el sanatları eğitimi alıyor.

İlk ve ortaokul ile lise çağındaki öğrenciler okul saatleri dışında kalan vakitlerinde sanat öğrenirken bir yandan da sosyalleşiyorlar.

Sanat Merkezi Müdürü Uğur Ordu, merkezin özellikle kız öğrenciler için sosyal etkinlik imkanı sunduğunu ve yoğun talep ile karşılaştıklarını söyledi.

Öğrencilerden Zeynep Aslan, sanat merkezi açılana kadar Doğu'da yaşayan kızların sosyal aktivitelerden geri kaldığının altını çizdi.

ulusal.com.tr

Öğrencilerin heykelleri burs oldu Kültür Sanat Bu hafta 7 film vizyona girecek Kültür Sanat Ara Güler Dijital Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı Kültür Sanat ABD'nin kirli işleri tiyatro oyunu oldu Kültür Sanat